Estudi

Carme Pardo

Arquitectura Interior


Carme Pardo arquitectura interior, és un estudi d’interiorisme situat a Valldoreix, Barcelona, especialitzat en el disseny i arquitectura d’interiors, principalment habitatges unifamiliars, locals comercials i oficines. Es caracteritza per el tracte personalitzat que ofereix als seus clients.
Encara que habitualment treballem a Catalunya, també ho hem fet a altres ciutats d’Espanya o França.Guardar

Que fem

Treballem tot tipus d’espais, cuines, banys, salons, dormitoris i despatxos.
Locals comercials, hotels i oficines.

La nostra especialitat és la realització i execució del projecte Claus en mà.
Ens ocupem de tot el procés, desde la realització del projecte bàsic i executiu, l’execució i direcció d’obra i la coordinació dels diferents processos industrials. Disposem d’un complet i específic equip de professionals segons el tipus de projecte.

Cada projecte és únic i diferent, interpretem les necessitats i requeriments del nostre client, tant estètics, pràctics i econòmics i treballem conjuntament per fer fàcil allò que sembla tan complex, convertir el seu espai vital en un espai a la seva mida, pràctic, funcional i intemporal , sense oblidar l’últim detall i així aconseguir el resultat desitjat.

El nostre objectiu, crear espais intemporals, ens agrada la barreja de l’antic amb el contemporani, envoltar-nos de materials i textures naturals, treballar els espais per a ser viscuts, estudiem el potencial de la llum natural i treballem amb la il·luminació artificial per crear atmosferes diferents segons la necessitat del moment.


Equip

Carme Pardo

Dissenyadora d’Interiors

Graduada a l’Escola DIAC-EIADE de Barcelona (1994). A 1995 inaugura el seu primer showroom dedicat al disseny tèxtil i d’interiors exercint com interiorista i realitzant projectes d’interiorisme i execució d’obra.Al 2000 i per complaure les exigencies dels clients que acudien al seu taller de decoració tèxtil i demanant algo més, transformar el seu espau vital en una llar feta a la seva mida, crea el seu propi estudi d’interiorisme.

Anna Manau

Disenyadora d’Interiors

Graduada a l’Escola Elisava, escola superior de disseny i Enginyeria de Barcelona (2012). Apassionada de l’interiorisme i la restauració, i especialitzada en la creació d’events i Homestyling.


Col.laboradors
Gemma Vidal. Arquitecta
David Cabané. Arquitecte
Industria Iluminació. Técnic en il.luminació.
Soenco. Solucions Integrals Ind. Del marbre.
Catalonia Ceràmica
Bulthaup Criteri. Cuines
Zentrum. Mobiliari