ALS PEUS DE LA MUNTANYA

Aquesta casa reneix amb llum i un aire totalment renovat

En aquest projecte se’ns va plantejar un repte molt clar: aconseguir una casa lluminosa. Es van canviar materials, colors, cortines, llums … tot el que va ser necessari per aconseguir-ho!

La idea era crear un ambient elegant però restar-li sobrietat i aportar-li un aire fresc, trobar l’equilibri entre una atmosfera clàssica i una de més actual.

Les parets i sostres es van pintar en un blanc trencat per ressaltar elements constructius ja existent en color gris com portes i arrambadors, especialment a la planta baixa, o en un to més verdós a la planta de dalt, on s’ubiquen els dormitoris.

Això es nota principalment a la sala i el menjador, aquest últim tapissat amb una tela en color lli que per conservar-la vam decidir pintar-la en el mateix to que la resta de les parets, una decisió que va aportar lluminositat sense perdre la personalitat que aporta la textura de la tela.

El dormitori infantil, com si d’un trencalosques es tractés, dóna cabuda a tres llits, vestidor i zona d’estudi. La zona de joc queda ubicada a l’habitació del costat, on els mobles a mida permeten que tot estigui al seu lloc.

A la suite es va idear un moble lacat en blanc que complís al mateix temps de capçal, lleixa, tauleta de nit i prestatges per a llibres, acompanyat d’una bancada amb capacitat per a guardar.
Al bany es va conservar el gran moble del lavabo, els arrambadors i els marcs de marbre negre, així que aquí es va optar per ressaltar-los combinats en blanc i gris i afegint il·luminació, com la llum led del mirall, funcional i decorativa.

A l’exterior s’ha creat una zona d’estar a base de diferents peces, un sofà de generoses dimensions de Ratan i les divertides cadires Acapulco, tot en tons pedra per no eclipsar el color teula de tota la façana.

Paquetos color nacre i cortines en gris pedra amb el seu elegant caiguda aporten calidesa i estil a tota la casa.

Gràcies a petits grans canvis aquesta casa reneix amb llum i un aire totalment renovat.




Next
UN PIS D'AIRES RETRO
Previous
SKY ROOM




More Portfolios